Президентът на БФХГ Илиана Раева нарече уникални момичетата от ансамбъла на България по художествена гимнастика, който спечели бронзов медал в многобоя на Световната купа в Баку (Азербайджан).

"Момичета, Вие сте друга планета! Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Срефани Кирякова, Мадлен Радуканова - никога не съм била толкова респектирана от състезателки по художествена гимнастика! Вие сте УНИКАЛНИ!

В живота има едни много специални и сакрални моменти, с които са белязани Докоснатите... Този бронзов медал е с безценна стойност, също като онзи бронзов медал на предишния ансамбъл, за който толкова много съм ви говорила", коментира Раева пред фейсбук страницата на федерацията.

"Гордея се с вас, с теб Весела Димитрова, с твоя изумителен талант, който е Божи дар за световната художествена гимнастика! На фона на изумителното ви присъствие в художествената гимнастика, какво значение има стойността на златния медал?! Не спирайте да летите и да рисувате вълшебни картини, които са безценни! Обичам ви!", написа още Илиана Раева.