Все по-голяма става конкуренцията сред спортните букмейкъри, които постоянно се развиват. Това пък прави избора на потребителите, на кой да се доверят, още по-сложен. Все пак, основните критерии за подходящ сайт за залози си остават едни и същи и ако те ви удовлетворяват, то лесно можем да лепнем етикета подходящ. Преди всичко, препоръчително е да залагате в лицензирани за страната букмейкъри, за да сте сигурни, че няма да попаднете на измами или някакви неуредици.

·    Достатъчно спортни дисциплини и срещи в тях

Определяйки критериите за избор на спортен букмейкър, то логично трябва преди всичко да се прегледа спортната секция на дадения сайт. Разнообразието от дисциплини, както и наличието на достатъчно среши в тях е необходимост, с която букмейкърите се съобразяват и точно заради това, в повечето от тях ще откриете доста богат избор на спортове и отделни шампионати и надпревари към всеки един от тях. 

·    Коефициенти

За къде без коефициентите? Размерът на вашата потенциална печалба е пряко свързан с това на какъв коефициент залагате. С други думи, по-високият коефициент ще ви осигури повече приходи, при сполучлив залог. При отделните пазари в различните букмейкъри със сигурност ще има разлики в предложените ставки, но в повечето случаи те са близки една до друга, а чувствителна разлика може да се усети при по-големи залози. Търсейки впечатляващи печалби от спортни залози, то няма как да не обърнем внимание на коефициентите.

·    Пазари

Не всеки се задоволява само с прогноза за краен победител, макар и това да е най-често използваната опция. Важно е букмейкърът да предлага достатъчно разнообразни пазари за срещите в съответния спорт. Например, залози за под и над, първо полувреме/краен резултат, хендикап, гол-гол и двоен шанс са се превърнали като задължителни налични възможности в уважаваните букмейкъри. 

·    На живо

Знаейки, че залозите на живо са двойно по-вълнуващи от стандартните, то тази секция в букмейкърите също се е превърнала като задължителна. При залозите на живо всичко е много по динамично и интересно. Тук трябва да се провери какви спортни срещи предлагат подобен тип залози, а също и дали наличните коефициенти ще отговорят на очакванията ви. Трябва да знаете, че те постоянно се менят с течение на провеждащия се двубой.

·    Промоции

Наличието на промоции и бонуси винаги може да бъде единствено нещо положително, особено ако те са постоянни и интересни. Добър пример за букмейкър с постоянно актуални промоционални предложения са PalmsBet. При тях се наблюдава изобилие от допълнителни игри и спортни бонуси, като например за познаване на точни резултати или пък за увеличаване на размера на потенциалната печалба. Професионалната оценка на palms bet в nostrabet.com ще ви позволи по-подробно да се запознаете с наличните възможности в букмейкъра.

·    Мобилна версия

Ако сте от хората, които предпочитат да залагат предимно от мобилното си устройства, а не от компютъра, то непременно трябва да обърнете внимание, разработени ли са и какво предлагат мобилните версии на отделните букмейкъри. Добре структурираните апликации са високо ценени в днешни дни, когато хората използват смартфона си за всичко. 

В крайна сметка изборът на спортен букмейкър си остава индивидуално решение, което зависи от личните предпочитания на отделните потребители. В повечето случаи, базовите възможности са налични при всички букмейкъри, така че се стига до момента на по-детайлното сравнение, а най-добро мнение се изгражда след изпробване.