Спортното лято набира скорост и вече е в разгара си, а до края му ни очакват още много интересни събития по време на Евро 2020 и Токио 2020. Екипът на 7Sport, не пропусна да организира отново специалната си бонус игра за Евро. Ако успешно изпълните условията на играта, вие ще имате шанса да спечелите много апетитни награди като iPhone 12, Sony – PlayStation 5 и 10 топки с логото на Евро 2020.

За да участвате трябва да отидете на директния линк https://7sport.net/bonus-igri/ и да направите вашата регистрация в сайта.  След успешна регистрация, разбира се трябва да изпълните няколко стъпки, които са изключително лесни. Играта продължава до 11 юли 2021 година, по време на Европейското първенство по футбол. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез генератор на случайни числа, така че всеки от вас може да се окаже сред щастливците.

Какви са специалните екстри на наградите в играта на 7 Sport Net?

Един късметлия ще си тръгне от нея с чисто нов iPhone 12. Той е последно поколение разработка на Apple. IPhone 12 разполага със специален чип, най-бързият, разработван за Смартфон някога - A14 Bionic. Телефонът има XDR OLED дисплей, керамичен корпус и алуминиева рамка.

Други имат шанса да се включат в играта и да спечелят Playstation  5 + FIFA 2021, както и възможността да имат у дома си новата конзола PS 4 + FIFA 20, напълно в духа на горещото футболно лято. 

Playstation 4 е страхотна гейминг конзола и поддържа 4K Video за детайлната си графика. Подаръкът ще получите заедно с комплект джойстици Dualshock 4 и 1TB параметри на вградената памет.

Освен това, някои от феновете, взели участие в тази ексклузивна игра, ще бъдат възнаградени с футболни топки изработени с логото на EURO 20. Те са дело на Adidas Uniforia Pro Euro 2020 OMB са официалната версия, с която ще бъдат играни мачовете от турнира.

За да получите наградата си от играта на 7Sport.net, трябва да потърсите връзка с нейните организатори чрез обявената на сайта контактна форма – имейл адреса support@7sport.net. Направете това максимум за 48 часа, в противен случай само ще загубите. 

Нужно е само да предоставите данните за доставка на наградата.

Всички победители ще бъдат обявени с помощта на специализиран софтуер- достъпен и на сайта на организатора на играта- 7Sport.net. Важно е да отбележим, че всеки от вас може да получи единствено и само една награда.

Късметлиите, спечелили в тази вълнуваща игра, ще получат наградите си максимум за 10 дни след заявяването им и указване на три имена и актуален адрес, нужни за самата доставка. Това ще се случи с куриерска фирма, а доставките са изцяло за сметка на организатора на играта. 

Играта на 7Sport важи единствено за територията на страната.

Имате право да участвате в разиграванията на наградите, ако имате навършени 18 години и потвърдено местожителство в България. Участвате само за една награда от свое име след бърза и елементарна регистрация в интернет страницата на организатора.

Вашата регистрация ви дава право на участие и на евентуална печалба. За целта още трябва да харесате профилите на 7 Sport Net в социалните мрежи Facebook, Instagram и YouTube, или да ги последвате. После споделете най-актуалната спортна игра това лято в профила си и тагнете трима от своите приятели под този пост.

Как да уголемя шансовете си за печалба?

За да имате шанс да получите някоя от най- атрактивните награди в тази игра - Playstation 5 + FIFA 2021 и IPhone12, трябва да имате и минимум 30 поста в сайта на организатора 7Sport.net. 

Не е задължително те да са само свързани с играта, може да пишете и под новините, анализите или прогнозите, които са ви заинтригували, стига да са уникални, а не просто копирани и поставени от другаде. В профила си, ще може да следите броча, който отчита вашата активност и броя постове. 

Много хора биха се отказали или просто може би ще забравят да оставят своя коментар под поста, но ако вие не сте от тях, със сигурност шансовете ви за печалба ще са доста по-големи.

Европейското първенство по футбол все още е в самото си начало и най-интересното тепърва предстои. За всички фенове обаче, които вземат участие в играта на 7Sport.net, емоциите ще бъдат още по-силни през това футболно лято.