Знаете ли коя е най-голямата лъжа на света? Това е онази секция, в която пише "Прочетох всички условия и съм съгласен с тях."

Истината е, че никой не чете общите условия на абсолютно нищо, свикнали сме просто да натискаме бутона и да получим достъп до дадена програма, игра или услуга. При букмейкърите, които често пускат подобни промоции, ситуацията е малко по-различна.

Ето защо анализаторите дават нещо повече от sesame промо код за по-добри условия - те обясняват и точно какво може да получи един клиент и как най-добре да го използва. Оказва се, че всеки един клиент може да изпусне някои подробности. Ето на какво трябва да обърнем внимание:

1. Комбинирането на един бонус с друг изобщо не е невъзможно, но по някаква причина клиентите бързат да вземат една промоция и така да се откажат от друга. Принципно не би трябвало да се стига до този момент, но докато ние мислим за забавлението, екипът от другата страна може да ни представи съвсем различна преценка - често такава, която ще си обясним в последствие, когато сме изгубили една промоция. Всичко е описано в общите условия или анализаторската платформа като такава. 

2. Проверете дали предоставената промоция има ограничения. Понякога безплатният залог може да е регламентиран само за конкретен залог, той може да е всичко от моторни спортове до снукър, клиентите просто искат да вземат възможно най-доброто. Принципно не е задължително да имаме такива ограничения, но ако  даден оператор е въвел нова функция, логично е да е поставил точно това. 

3. Сигурно се чудите защо все по-често всяка една онлайн платформа иска документ за самоличност. Онлайн казината например нямат нищо против да партнират с един клиент, но не е трудно да открием, че все повече оператори са задължени от комисията по хазарта. Потвърждаването на профила става с помощта на личен документ, който трябва да бъде разгледан от реален човек. След това ще получите всяка една промоция, която сте отбелязали в своя профил - можете да използвате и кода. 

4. Най-важното е винаги да се запознаете с възможностите на даден бонус. Например някои брандове посочват каква може да е максималната печалба от даден бонус. Това е важно, в противен случай можем да се стремим да изпълним отново общите условия, а това ще доведе неимоверно в един момент до загуба. Ето защо винаги сме на мнение, че първо може да обърнете внимание на общите условия, анализаторската платформа или дори да зададете своя въпрос. 

5. Не на последно място трябва да проверите какви точно са изискванията за изтеглянето на даден залог. Ако го направите малко по-рано, можете да го изгубите заедно с цялата натрупана печалба. Ето защо трябва да видите кои коефициенти важат за бонусите, ако говорим за спорт. Колко пъти трябва да се превърти играта, ако говорим за забавление с ротативки или виртуални маси. 

Истината е, че всичко е повече от ясно написано, просто клиентите трябва да знаят как да се възползват от него, това е основната тайна, а анализаторите дори дават примери, в случай, че се чудите какво означават някои основни термини.