От много време получаваме въпроса в заглавието и ако трябва да бъдем честни и да предложим възможно най-кратката версия, то тогава отговорът е: да. Всеки един бонус, който може да ни позволи да инкасираме печалба – това е основната му идея – за сметка на минимален риск, може да се смята за повече от добро предложение. 

До тук добре, но нека не забравяме, че докато това е основата, под нея се крият и някои много важни подробности. Ето защо и анализаторите предлагат пълния списък от възможности на букмейкъра Сезам тук - https://efirbet.com/sesame-bonusi/ и препоръчваме да се запознаете, ако търсите малко повече свежи предложения и възможност за по-сериозна игра. Посочваме този бранд, защото като едно от новите лица на пазара, бързо започва  да печели вниманието на аудиторията с доста качествени практики, а това заслужава и внимание. 

Какво трябва да знаем за всички видове бонуси? На първо място не очаквайте, че с тях ще станете милионери, впрочем не очаквайте, че от спортните залози изобщо може да постигнете това и ако още в началото смятате, че след няколко срещи закупувате яхта и обикаляте света – това няма да се случи. Тръгнете с идеята за забавление и тръпка от играта, както и желание за разумно представяне в платформата и бързо ще установите, че сте много по-близо до целите си. 

След като изчистихме това, нека продължим и с още една много основна грешка – бонусите не са средства  за  моментално изтегляне, те са средства за игра. Тоест с тях може да инкасирате печалби и след като обърнете внимание на основните условия – поставят се само и единствено, за да няма злоупотреби със самите средства – можете да изтеглите натрупаните печалби. По вида на бонус можем да открием, че разполагаме с начален бонус, бонус за презареждане, допълнителни промоции, както и наличието на някои персонализирани оферти. 

Посоченият бранд има стартови промоции както за спорт, така и за казино игри – в последно време точно тази секция стана практически неделима за аудиторията, следователно не трябва да се изненадваме от крайния резултат. Посоченият бранд тук изисква бонус кодове за активиране, които ще откриете в ревюто, но по-важното е, че веднъж след като направите  своя официален първи депозит, получавате и въпросните средства.

Тук идва и по-важната част, как да ги използваме? Обикновено има условия на какви срещи да ги поставяте, за какъв период от време и колко точно залога трябва да направите, преди да може да изтеглите първата си печалба от бонус. Всичко е добре посочено в общите условия – обърнете им по-подробно внимание. 

След това ще открием, че имаме наличието и  на други интересни промоции,  а ако търсим още по-високи и вълнуващи коефициенти, винаги можем да открием наличието на секцията „Летящи коефициенти“, където присъстват не само по-актуални дербита, но и някои от по-неизвестните първенства – идеята тук е, че ще трябва да направите проучване, ако искате да излезете победител.

Най-важното е, че на разположение ще открием всички необходими функции за редуциране на риска, но докато говорим за  бонуси, при тях такъв просто няма – не са вашите средства и най-вероятно изобщо няма да се вълнувате какъв е крайният резултат. Ако смятате, че не сме прави, нека ви попитаме така: бихте ли сменили маслото на кола под наем? Няма нужда да ни отговаряте. 

Бонусите на всеки един бранд за спортни залози са добре премерени и разработени не само да печелят, но и да губят, причината е, че клиентът трябва да разбере една основна истина – понякога ще има и такива моменти, следователно няма защо да се изненадваме. Точно по тази причина и основният призив е винаги насочен към отговорната и разумна  игра. Дерзайте и се опитайте да вземете най-доброто от света на спортните прогнози.