Тя е жената, която успя да изведе националния ни ансамбъл в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова до така чаканата олимпийска титла в Токио. Тази петъчна сутрин, на 4 февруари, от 07:00 часа, в рубриката „Златните" на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR гостува най-златната ни треньорка по художествена гимнастика - нежното острие Весела Димитрова.

На пръв поглед, когато я погледне човек изглежда много нежна и крехка, но всъщност се оказва, че зад тази нежност стои един строг треньор.

По думите на моите момичета съм изключително строг треньор, но според мен съм много нормална в тренировките. Те смятат, че изискванията ми са много големи и им е трудно да се справят с тях, но това е единственият шанс да постигнеш съвършенство", споделя старши-треньорът и допълва, че място за компромиси в процеса на тренировки няма.

За новите момичета в ансамбъла казва, че всяка една от тях е с много изразени индивидуални качества и на нея ще ѝ коства много усилия да ги научи да работят в колектив, но е категорична, че момичетата се стараят много и с мотивацията, която показват на тренировки, ще станат истински отбор.

Кога за пръв път ще ги видим заедно в целия им блясък, с какво ще се отличат, кой е следващият връх, към който се е устремила Весела Димитрова, как ѝ е подействал успеха в Токио и какво е било за нея да детронира Русия от първото място - разберете този петък, 4 февруари, в рубриката "Златните" в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, от 07:00 часа.