Ако се питате кое е любимото нещо на хората с акаунти в букмейкърски сайтове, няма да сбъркате ако отговорите, че това са бонусите. Всеки обича да получава нещо безплатно, било то определен брой врътки за казино игри, конкретна сума за спортни предвиждания, удвояване и т.н. 

В днешно време бетинг сайтовете се надпреварват за нови абонати и постоянно предлагат подобен тип промоции. Разнообразието от спортове и различни хазартни игри също е голямо и поради тази причина самите стимули са най-различни.

Когато говорим за компания, която дава много бонуси на своите клиенти, със сигурност няма как да подминем Winbet. Родният букмейкър е на пазара от 2016 г. и бързо спечели доверието на абонатите си. Ако играете редовно, то брандът ще Ви дава ежедневни стимули.

Понякога можете да получите определен подарък чрез така наречения промоционален код. Става дума за поредица от букви, цифри или друг тип знаци, които придружават някои оферти. При въвеждането им в специални полета за тази цел, потребителите получават даден бонус или дори повишение към него.

Не рядко такива кодове биват предоставяни с някои начални бонуси, но не е изключено и използването им при оферти за вече регистрирани клиенти на даден сайт за залози. По своята същност самите кодове показват на букмейкъра за коя промо оферта кандидатства даден потребител. Естествено, има и  промо код winbet, който също ще Ви помогне за отключване на оферта.

Един от тях е BETENEMY, който се използва при регистрация. Има няколко стъпки, чрез които да се възползваме от дадения промо код. Нека вземем за пример такъв за нов клиент. След като имаме комбинацията от букви и цифри, влизаме в сайта на букмейкъра и избираме бутона за регистрация. Сред всички полета, в които трябва да попълним свои данни, ще видим и поле, което се нарича „Промоционален код“.

Именно там се поставя този, който имаме, и наред с първия ни депозит ще получим и полагащата ни се бонус сума от кода. Естествено, всяка промоция, включително тази с код, върви и с определени условия, с които трябва да се запознаем детайлно. Повечето от тях са свързани с определен брой превъртания на сума, залагане на коефициенти с точно определена минимална граница и други.

Много често има и условия да не залагате на едни и същи събития с бонус средствата, да превъртите бонус сумата за определен срок, както и да знаете, че ако затворите вашия залог чрез cash out-а, той няма да се взима предвид към превъртяната сума. Отменени и анулирани залози също не се считат към условията на промоцията.

Букмейкърската компания разполага с удобна мобилна версия, която Ви дава всички възможности, които и пълната версия на сайта. В това число спадат и бонусите. Уинбет не предлага специален бонус за залози от мобилни устройства, но всеки един от основните бонуси на бранда е наличен за мобилната версия. По този начин залагащите през смартфони и таблети също могат да се насладят на прекрасните бонуси, а правилата и условията по тях са същите.

Като цяло можем да бъдем сигурни, че амбициите на Уинбет да се налага все повеме на букмейкърския пазар ще доведат до още повече привилегии за клиентите, част от които ще бъдат все по-увеличаващите се и разнообразни бонуси.