Конкуренцията на българския букмейкърски пазар става все по-сериозна, а от началото на 2022 г. летвата бе сериозно вдигната от най-новия бранд, акостирал у нас - Betano. Австрийската компания е създадена през 2016 г., а в качествата й може да се увери всеки, който реши да си направи акаунт там.

В сайта ще намерим абсолютно всичко, което е атрактивно за любителите на залози като започнем от огромния брой спортни събития със стотици пазари във всеки един мач, минем през богатия откъм заглавия и игри казино сектор, и стигнем до виртуалните и електронните спортове. 

Сайтът е изключително добре подреден и лесен за ориентиране. Както всеки уважаващ себе си бранд, и австрийският е подготвил за своите абонати много добър стартов бонус, с който да ги посрещне. За целта обаче първо трябва да си създадете акаунт. Бетано регистрация от Efirbet.com става изключително лесно и е според стандартите, наложени от останалите бетинг компании.

Стартът се дава с натискане на бутона "Регистрация" в десния горен ъгъл на платформата. Имате шанс да го направите чрез свой профил във Facebook или Google, но ако предпочитате, можете да въведете директно имейла си. Данните, които се искат за регистрация в Бетано, са стандартни. Най-основно те включват трите имена, имейл и телефон, адрес, потребителско име, парола, пол, рождена дата и други.

Компанията ще изпрати четирицифрен код чрез SMS и петцифрен такъв по имейла ви. Само ако попълните и двете комбинации, ще успеете да си направите акаунт. Щом сте готови с регистрационната форма, ще се наложи да верифицирате акаунта си, като пратите снимки на личната си карта от двете й страни. По този начин ще гарантирате своята идентичност и ще може да теглите печалбите си.

Това е напълно стандартна процедура, която се изисква от всички букмейкъри по света, така че няма от какво да се притеснявате, че някой може да злоупотреби с данните Ви. По време на регистрацията може да Ви излезе и поле за въвеждане на специален промо код, който да въведете ако имате такъв. Също така ще можете да се абонирате за специални оферти, които да идват на електронната Ви поща. 

Ще се наложи и да кликнете върху отметка за това, че сте прочели общите условия за отваряне на сметка в сайта. След като разполагате с профил, вече имате пълен достъп до всички бетинг секции. Може да разгледате и активирате бонус офертите на Betano и да започнете с разиграването им. Разбира се, за целта ще трябва да депозирате средства по сметката си.

В случай, че предпочитате да играете през мобилното приложение на компанията, няма да срещнете трудности, ако искате да се регистрирате през телефон или таблет. Олекотената версия на бранда поддържа всички важни функции и предлага достъп до всяка бетинг секция. Самата процедура не се отличава от процеса, през който ще минете, ако отваряте сметка в Betano през компютър или лаптоп. Данните, които букмейкърът, ще изиска от вас, са същите.

Оттам нататък ще можете да играете в сайт, предлагащ изключително голям брой опции. Брандът разполага с професионален екип от хора, които обслужват клиентите, като с тях можете да се свържете по имейла, телефона или с чат на живо. Има и отлична програма за превенция от хазартна зависимост. Сайтът е достъпен на няколко езика, като има и много разплащателни методи.

Австрийският букмейкър спокойно може да бъде нареден сред топ брандовете в световен мащаб, така че няма причина и българските почитатели на залаганията да не му се доверят.