По-голямата конкуренция ражда и по-голямо качество. Тази максима важи в много сфери, включително и на букмейкърския пазар. Към днешна дата там има огромен брой брандове, които се конкурират ежедневно в борбата за нови клиенти. Естествено, понякога сред многото предложения, които виждаме, ни е трудно да отсеем кой е най-добрият избор.

Обикновено се гледат няколко различни критерии, които да ни насочат към кое "буки" да се ориентираме. Най-основните предимства, които биха ни накарали да определим своя сайт за залози, са лицензът, менюто на български, добре разработената мобилна версия, високите коефициенти и бонусите. Има и още различни по-малки на пръв поглед детайли, които обаче могат да се окажат доста важни впоследствие.

Първият поглед е насочен към брандовете, които имат право да оперират на пазара на определената страна. Това означава, че те са получили лиценз от държавата и тя гарантира за сигурността му. В България сайтовете са вече девет, като част от тях са родни компании, а други - чуждестранни такива, които са покрили всички изисквания у нас.

За да отсеете в кой букмейкър да играете, със сигурност Ви трябва и съвет, който можете да получите от професионалистите тук - https://betenemy.com/bukmeikari/. Едно от важните неща при избора ни на сайт за залози е дизайнът и лесно управляемото меню. С колкото по-малко клика можем да достигнем до избора на залога ни, толкова по-добре.

Задължително е брандът да има добре разработена и удобна мобилна версия или апликация, тъй като 70 процента от трафика в интернет вече минава именно от там, за сметка на около 30 процента за компютри и лаптопи. Също така компаниите, които предлагат повече събития за спортни залози, както и сектори като казино, виртуални спортове, електронни спортове и т.н., със сигурност печелят повече симпатии в сравнение с тези, които са по-ограничени откъм опции.

Задължително е да получаваме и бонуси, тъй като те са любимите на почитателите на онлайн залаганията. Спокойно можем да кажем също, че сайтовете предаващи на живо с картина повече събития, биха били по-предпочитани от клиентите.

Бройката на пазарите също се увеличава постоянно при всички и вече имаме възможност да предвидим както "резонните" победител или брой голове, така и доста "по-екзотични" неща като например футболист да вкара гол и да бъде изгонен, или пък вратар да реализира дузпа. Кеш-аутът също е много важна опция, а сайтовете имат различни политики в тази насока. Напоследък от някои "букита" бе въведено и друго предимство - да промените залога си.

Сред предпочитаните опции напоследък все по-модерна става и "Създай залог", където можете да се развихрите в прогнозите си за един мач, предвиждайки победител, брой голове, корнери, картони, резултат на полувремето и т.н. Не трябва да подминаваме и някои  функции, важни за удобството и спокойствието ни.

Едно от тях е сайтът да предлага по-разнообразни разплащателни методи - както такива, които се извършват изцяло онлайн, така и "физически" като Cash terminal и Easy Pay. Грижата за клиента също е от изключително значение. Всеки уважаващ себе си букмейкър има отдел, който се грижи нон-стоп за своите клиенти и е на разположение да съдейства по всякакви въпроси.

В крайна сметка, всеки букмейкър се старае все повече да предлага по-добри, интересни и удобни функции на своите клиенти, и ако той има лиценз за Вашата държава, можете да сте спокойни, че с времето ще получавате нови, различни и атрактивни предложения за Вашите залози.