Интересът към онлайн букмейкърите продължава да нараства. С все по-голямата аудитория изискванията на потребителите стават повече. Напълно нормално е някои клиенти да са по-взискателни, а ако желанията им не са удовлетоврени от даден бетинг сайт, то сред нарастващата конкуренция е лесно като детска игра да се направи регистрация в друг.

В България лицензираните букита все още не са чак толкова много, макар да има поне по един-два нови на година. Уинбет е отдавна утвърдено име в бранша и все още е с няколко обиколки пред новите имена. За лесна Winbet регистрация през Nostrabet се изискват едва няколко клика на мишката, като в следващите редове ще ви помогнем да се ориентирате.

Компанията наскоро обнови платформата си и тя вече е много по-бърза и лесна за ползване. За да започнете с процеса по създаване на нов игрови профил, натиснете бутона „нов клиент“ в горната дясна част на сайта. 

След това пред вас ще излязат първите полета за попълване. Следете внимателно какво се изисква от вас и попълнете личната си информация. Изискванията са за имена, дата на раждане и пол. Следващата стъпка е да предоставите контакти – електронна поща, телефонен номер, граждаства, единен граждански номер (ЕГН), както и в каква валута искате да е сметката ви в сайта. Третата стъпка е да измислите потребителско име и парола.

Тук трябва да бъдете нащрек, защото прекалено лесната или еднаква парола може да не е най-разумното решение. Също така при никакви обстоятелства не я споделяте с други хора. Припомняме, че профилът в бетинг сайт е личен и може да се ползва от само един човек. Всичко друго е в разрес с правилата, които се съгласявате да спазвате при създаването му, а от компаниите си запазват правото да действат твърдо с нарушителите на правилата. 

Оставена е възможност да въведете промоционален код, ако желаете и имате такъв. След това трябва да потвърдите, че сте пълнолетен. Ако нямате 18 години, то създаването на сметка е напълно забранено. Отбелязва се дали сте видна политическа личност и дали желаете да получавате съобщения на електронната си поща относно новостите, бонусите и различните предложения на бетинг сайта.

След това идва процес по верификация, който в обновения сайт на Уинбет е много лесен. Изисква се да качите снимка на предната и задната част на личната си карта. Няма ги тежките и тромави процедури при някои други онлайн букмейкъри, където се изискват какви ли не документи.

Тук е важно да отбележим, че предоставените лични данни няма да бъдат споделяне с трети страни. От българския букмейкър гарантират за пълна конфиденциалност. Събирането на персонална информация се прави за ваша безопасност, за да може от компанията да са сигурни, че именно вие притежавате дадената сметка и че сте пълнолетни. Тя се съхранява, а сайтът инвестира много големи средства в защитата си. След неговото последно обновяване той е по-стабилен и бърз отвсякога.

Така можем да обобщим, че процесът по регистрация в Уинбет е много лесен и бърз. От сайта не изискват нищо специално, за да ви отворят игрална сметка. След като разгледахме в детайли процесът, не би трябвало у вас да възникват въпроси, но ако все пак имате такива, можете да посетите Nostrabet. Там ще намерите подробна информация за този и всички останали букмейкъри, които са легални за ползване в България, експерни мнения, ревюта, спортни новини, бонус кодове и други изненади.