Бетинг сайтовете с български лиценз стават все повече и конкуренцията неимоверно се засилва. С това и възможностите къде да правите вашите спортни прогнози се увеличават. Някои платформи имат определени предимства пред другите, но пък заради недостатъците не бихте ги избрали. Има ли такова животно като идеална букмейкърска къща?

Изборът на букмейкър често е неглижиран от клиентите. Това обаче въобще не е маловажна задача. В следващите редове ще разгледаме по-детайлно част от операторите у нас и ще изтъкнем с какво всеки от тях превъзхожда конкуренцията.

Бетано е сред новите имена на пазара у нас и бързо успя да впечатли с иновациите си. В платформата разчитат много на разнообразните функции и индивидуалното отношение към клиентите. Предлагат се възможности като създай залог, затвори залог, постоянно има нови мисии, които отключват любопитни бонус нива. Самата компания вече започна да спонсорира и български отбори, като например Локомотив (София) и чрез това и бъдещите си партньорства промоциите за клиентите ще се увеличават.

Британският букмейкър Бетуей е най-новият у нас. Той предлага изключително богато разнообразие от спортни събития, като в натоварени дни те преминават 12 хиляди. Широкото отразяване на футбол, възможността за гледане на мачовете на живо напълно безплатно и увеличените коефициенти за специални събития са само част от плюсовете на бетинг сайта.

Благодарение на приложението любителите на залозите на живо могат много бързо и лесно да поставят предложенията си. По този начин те не рискуват да изпуснат някоя страхотна възможност заради търсене на събитието или труден за използване интерфейс. 

Бет365 си остава един от най-популярните сайтове за футболни залози по цял свят. Една дума може да опише платформата изцяло – сигурност. В нея потребителите ще могат без притеснение да правят своите прогнози и да се възползват от най-добрите функции на пазара. Така например, ако вашият отбор поведе с повече от два гола в мача, то автоматично залогът се счита за спечелен.

Тази опция е налична за големите футболни първенства и често води до финансови постъпления, които иначе не биха били постъпили при игра в друг букмейкърски сайт. Възможността за затваряне на залог пък не е само фиктивна част от Бет365. При много от конкурентите предложенията за преждевременен кеш аут за меко казано неприемливи. От компанията много ценят на тази опция и тя винаги предоставя реални стойности. Също така трябва да се отбележат честито бонуси за лоялни клиенти, които могат да са под формата на фрий бет за дадено голямо спортно събитие или пари за игра. 

Уинбет е друг от предпочитаните сайтове за футболни залози в България. Благодарение на сътрудничеството на компанията с някои от водещите отбори у нас, клиентите ще могат да се възползват от уникални промоционални оферти. Чрез ежедневния „бонус бокс“ пък могат да се взимат персонални предложения. Те биват под формата на фрий бет или бонус баланс по сметката ви за спортни залози, или игра на живо, която е на почит след обновяването на версията на сайта. Той вече е много по-бърз и няма да губите никакво време, докато поставяте вашите избрани селекции.

В спортната си секция Сезам също имат какво да предложат на своите клиенти. Бонус колонката е сред най-предпочитаните методи за залози. Чрез нея след четвъртата селекция в игралния ви фиш ще забележите процент на увеличаване на печалбата. Той може да нарасне до 50%! Изискванията са минимални – коефициент не по-малък от 1.30. Могат да се добавят всички спортни събития, както и мачове на живо. Така играчите, които обичат да правят множествен залог (права колонка) вече отдавна се ориентираха към този сайт.