Каквото и да си говорим, българското първенство е шампионатът, който привлича най-голям интерес от страна на футболните фенове у нас. Да, те са наясно, че Efbet лига не може да се мери със суперзвездните Премиър лийг, Ла Лига, Серия А, но все пак не могат да загърбят изцяло това, което се случва тук.

Качеството на играта има накъде да се подобрява, но по отношение на възможностите за залози на български мачове вече сме се изравнили с Топ 5 първенствата. Предложенията на букмейкъра ефбет, който също така брандира първия ешелон на нашата страна, са повече от интересни и заслужават внимание.

Това, което със сигурност можем да кажем, е, че пазарите за нашите мачове са също толкова разнообразни, колкото и за водещите лиги на Стария континент. За мачовете от Efbet лига възможностите за прогнози надхвърлят това да се предвиди крайният изход от дадена среща или да се избере удачният двоен шанс.

Тези неща са познати на потребителите отдавна, но вече има богато разнообразие на бетинг опции в рамките на едно полувреме или дори на определен интервал от мача. Може да се залага на брой голове, картони, корнери и други. В менюто на повечето мачове от БГ шампионата ще открием също така графа за индивидуално представяне - ще отбележи ли гол даден играч, ще бъде ли именно той този, който ще открие резултата и т.н.

Бонус играта дава екстра шанс за печалба

Предложенията на Ефбет, насочени към нашето първенство, не се изчерпват с многообразието на наличните пазари. Букмейкърът организира и специална игра, от която могат да се възползват всички почитатели на българския футбол. Достатъчно е да се направи множествен залог, в който да присъства поне един двубой от Efbet лига. Условието съвсем не е непосилно, тъй като във въпросната колонка може да има само два мача, може и повече.

Изискване за минимална сума на залога, както и за квалифициращ коефициент не е посочено. След края на всеки кръг от първенството от лицензирания оператор определят на случаен принцип 500 победители. Каква е наградата от тази томбола? Получавате 50 лева под формата на безплатен залог. Да, това не са готови пари, а кредит за игра, който трябва да разиграете при определени условия.

Тук вече има квалифициращ коефициент, който не трябва да бъде по-нисък от 1.50, а ако става дума за колонка, поне една от селекциите трябва да бъде с такава ставка. Средствата по бонуса трябва да се разиграят еднократно, като всички печалби от тези залози вече постъпват в изтегляемия баланс. Срокът за усвояване на наградата е 30 дни, като не трябва да се прави грешката да се затварят залози или да се търсят азиатски хендикапи, защото при активиране на такива функции бонусът не важи.

Напомняме, че при безплатен залог и успешна селекция по сметката постъпва само чистата печалба. Т.е. ако се заложат 50 лева на коефициент 1.80 и прогнозата е сполучлива, то към баланса ще се добавят 40 лева, а не 90. Така работи free bet концепцията навсякъде, Ефбет не прави изключение. Всеки потребител на компанията може да получи тази награда, но само веднъж.

Ето че има още една причина българското първенство да бъде интригуващо. Не просто да поглеждам от време на време, а да следим с интерес всяка седмица.