Когато на сцената се появи още един персонаж, това привлича интереса на публиката и тя иска да разбере защо е там и каква роля играе. Същото се отнася за всяка сфера на живота, която е обект на интерес от страна на повече хора. Това се отнася и за онлайн хазарта, който е форма на развлечение за хиляди потребители у нас. И те се вълнуват какво стои зад бранда Елит Бет, който стъпи на пазара съвсем наскоро. Дали тази платформа е надеждна, има ли интересни предложения за потребителите, какви форми на бетинг развлечение предлага и т.н.

Първо, трябва да кажем, че след като операторът е получил лиценз от държавните институции, значи е бил щателно проверен в най-различни аспекти. Сигурността на системата е тествана, клиентите не би трябвало да имат поводи за притеснения. Освен това най-новата платформа за залози Elitbet.bg си партнира със 7Спорт - един от най-популярните и професионално работещи сайтове с насоченост не само към спортните новини, но и към информация за бетинг пазара у нас. 

А като още едно доказателство за надеждността на букмейкъра може да послужи фактът, че той има своята история в наземните залози. Казината на Елит Бет могат да бъдат открити в повече от 60 населени места в България, и то далеч не само в големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас. Сега компанията по естествен начин разширява дейността си в интернет, като по този начин по-голям брой играчи ще имат достъп до услугите, които предлага.

Какво си заслужава да отбележим в горещата бетинг платформа?

Да започнем с това, че не липсва нищо, което биха се сетили да потърсят повечето потребители. В спортната секция присъстват всички водещи футболни първенства в Европа - Англия, Испания, Италия, Германия, Франция, както и още десетки шампионати по целия свят. Естествено, и българското Първа лига е включена в горещата бетинг платформа. Освен царя на спортовете новият букмейкър предлага на своите клиенти възможности за залози в още около 30 други игри и дисциплини. Голяма част от спортните събития, за които се предоставя опцията за предварителни прогнози, влизат и в лайв режим. За тях могат са се правят предвиждания в реално време, като текущите мачове и състезания могат да бъдат открити с един клик върху бутон На живо. Освен значителен брой опции за залог, компанията предоставя и възможност да използвате качествени инструменти и функционалности, които ще помогнат в ежедневните ви залози. 

Особено внимание на Елитбет.бг заслужават електронните спортове. Това е сфера, която започна бурно своето развитие в света на онлайн залозите по време на прекъсването на традиционните спортове при разгара на ковид пандемията. Но интересът към eSports не отмина, а най-актуалният оператор у нас предоставя опции за залози, каквито няма как да бъдат открити на друго място в България.

Естествено, след като има установени традиции и практики в наземния хазарт, компанията ги пренася и в онлайн пространството. Но там предлагането от страна на Elit Bet е значително по-голямо. Броят и качеството на ротативките дават на потребителите богат избор. Освен това в раздела лайв казино има постоянно отворени опции за игра на рулетка или блекджек, и то в реално време на маси, които са ръководени от истински крупиета. Всичко, което трябва да присъства в една модерна онлайн бетинг платформа, е налице. А могат да се очакват и много изненади.