Двукратният световен шампион по снукър Марк Уилямс призова ръководството на световната билярд и снукър асоциация да плаща на Рони О'Съливан под масата, за да го накара да играе на официалните турнири.

Както е известно, днес в 15.00 часа българско време Ракетата и Уилямс излизат един срещу друг в мач от първи кръг на Мастърс, като Рони не е играл в официален мач от април 2015 година.

"О'Съливан не е играл много напоследък, но всеки играч знае дълбоко в сърцето си, че той е най-добрият. Той дори няма нужда да бъде в много добра форма, за да печели. Толкова е добър", констатира Марки.

"Аз съм един от тези, които оценяват Рони и значението му за снукъра. Смятам, че световната федерация трябва да му плаща колкото той поиска, за да участва на турнирите. Без значение колко ще им струва."

"Всеки турнир на който той участва е по-добър, няма съмнение в това. На всяко място на планетата той е в състояние да напълни залата, а в нея и около нея се усеща огромно вълнение."

"Някои играчи може да завиждат или да не са съгласни, но ще е по-добре федерацията да му плаща колкото пари иска, за да участва на турнирите."

"Що се отнася до мен, аз играя добре последните две години, макар че играта ми не е това, което беше преди. Вече не си разкъсвам сърцето след загуби, а ги приемам. И това ми помогна."

"Не съм печелил голям турнир от години, навярно само Джърман Мастърс преди няколко сезона. Бях близо след победата над Рони в Чънду през 2014, а после загубих с 8-9 от Алън в брилянтен полуфинал, в който показах най-добрата си игра от години", добави уелсецът.