Снукър звездите Рони О‘Съливан и Марк Селби пристигнаха на българска земя с полет от Лондон в 14:45. Настоящият световен шампион Селби и петкратният О'Съливан ще изиграят два двубоя от турнира "Efbet Eleven 30".

Първият от тях е тази вечер в зала "Универсиада", а утре двамата ще премерят сили в зала "Колодрума" в Пловдив. Съдия ще бъде чаровната Михаела Таб, която вече пристигна в България.

Феновете ще могат да се срещнат със своите любимци след 17:00 часа в Спортен бар в Люлин, където звездите ще раздават автографи и ще участват в томбола, организирана от спонсора. Началото на срещата в зала е насрочен за 20:00 часа. Входовете в залата ще бъдат отворени от 19:00 часа и организаторите приканват зрителите да заемат своите места по трибуните навреме, за да няма струпване на входовете.

На следващия ден любителите на снукъра в Пловдив ще могат да се докоснат до звездите в Спортен бар в 17:00 часа. Двубоят между двамата започва в 20:00 часа в зала "Колодрума", като входовете ще бъдат отворени един час по-рано.