Когато прякорът ти е Паралията, само един частен самолет не е достатъчен. На път за Лас Вегас, където ще отваря стриптийз бар, Флойд Мейуедър използва всички възможни социални мрежи, за да се изфука с колекцията си от самолети. Това е поредната демонстрация на имане и охолство от страна на боксьора, който все още е един от най-високоплатените спортисти, независимо че се пенсионира миналия септември. 

Мейуедър бе застанал на стъпалата на една от мултимилионните си играчки. На снимката под жаркото слънце в Лас Вегас боецът с 49 победи и 0 загуби написа: "AirMayweather 1 и AirMayweather 2, паркирани един до друг". 39-годишният бивш боксьор, който спечели над 160 млн. паунда за боя с Мани Пакиао през май 2015 г., е по-известен със своя автопарк, но след оттеглянето си разшири хоризонта. Боксовата легенда използва самолетите си за световно турне след последната битка с Андре Берто, както и за обиколка на Европа, където хиляди фенове се стекоха на неговите шоута.

Последното приключение на Мейуедър е план за отваряне на стриптийз клуб в Лас Вегас, след като си изгради репутация на човек, прахосващ огромни пачки за подобни институции. Ексбоксьорът, който според източници е натрупал чисти над $500 млн., обяви намерението си в Туитър в неделя. Явно недоволен, че се пенсионира като петкратен световен шампион по бокс, Флойд е готов да сбъдне и друг блян в живота си. 

Мейуедър, който е хвърлял "чували с пари" в стриптийз барове през живота си, възнамерява да отвори клуб Girl Collection (Колекция от мацки), където в момента пребивава. 39-годишният американец написа в Инстаграм под снимка с 10 голи жени с токчета: "Месеци ме делят до откриването на собствен стриптийз бар в Лас Вегас.” 

Пословична е любовта на Флойд към стриптийз клубовете, дори се говори, че през годините практически е живял в тях. Становището на Мейуедър е ясно: "Аз обичам голите развлечения. Някои хора го определят като лош път, но те трябва да разберат едно нещо: всички ние се раждаме без дрехи. Тялото е нещо красиво". Мейуедър качи и видеоклип, в който замеря с банкноти 10 полуголи танцьорки. 

Новината за завръщане на ринга замря, след като упорито се заговори за двубой със звездата по бойни изкуства Конър Макгрегър. Само преди две седмици обаче Мейуедър заяви пред в. "Лос Анджелис Таймс", че може отново да бъде съблазнен да нахлузи ръкавиците. 

"Мога да се завърна само срещу 8-цифрена сума. Иначе нямам импулс да се боксирам. Импулсът ми е да давам обратно на спорта, да помагам на младите бойци".