Очакваната с огромен интерес демонстративна битка между легендата в бокса Флойд Мейуедър и японската сензация в кикбокса - Тенсин Насукава, се превърна в пълен "булмач". Срещата приключи след само 130 секунди, в които японецът бе пратен три пъти в нокдаун и щабът му хвърли бялата кърпа.

Мейуедър, който записа своя мач номер 51 и своята победа номер 51, показа, че класата му е прекалено голяма за младия му опонент. Насукава се озова на земята след само 60 секунди, но успя да се изправи. Японецът удържа на крака крошетата на Флойд в следващите около 40 секунди, но последва тежка канонада. Флойд прати на земята за втори път своя опонент, който дори не успя да вкара точен удар в лицето на американеца. 

Третият нокдаун дойде след 2:10 минути от първи рунд. Насукава опита пак да се изправи, но щабът му видя, че просто няма смисъл и пораженията тепърва ще са още по-тежки, затова хвърли кърпата и спря боя. 

Насукава избухна в сълзи, докато в това време Флойд Мейуедър затанцува на ринга. Той прибира над 10 милиона долара от този двубой.

На мига феновете в социалните мрежи започнаха да сравняват двубоя с комедия, а някои упрекнаха Мейуедър, че не е трябвало да бъде толкова жесток към младия японец и да го остави на ринга поне два рунда.