Галерия

Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, коментира задълбочаващия се скандал между българския боксьор и репортерката Джени Суши.

След като стана ясно, че тя ще си търси правата срещу целувката – Спортната комисия в Калифорния спря временно лиценза на Пулев. Ще разследват случая до следващото заседание, което ще се проведе на 14 май.

Вижте коя е Джени Суши в нашата галерия

Ето какво каза Гоцев пред „NOVA“ телевизия, цитиран от Boec.bg:

„Това не е окончателно решение, това е административна акция. При положение, че има факти от едната страна – без ние да сме дали нашите те са взели мерки. Те са временни, които ще бъдат изслушани на 14 май. Ние ще предоставим факти, които ще оборят позицията на другата страна“, започна мениджърът.

Четете всичко по темата тук

„Има адвокати, които се занимават с това дело. Има факти и картини, които можем да покажем, за да се стигне до истината за самия случай. В случая Кубрат Пулев е жертвата и ние няма да оставим нещата така. Ще им отговорим с факти. Всеки може сам да реши защо го прави – погледнете я, вижте как изглежда, как говори, предизвикателството, което имаше самото интервю“.

„Тя в момента създава едно дело, в което ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве. Ако е честно дело, ако е правилно дело, няма как да не спечелим 100 %“, добави Гоцев.