Дионтей Уайлдър е поредният, който иска да пререди Кубрат Пулев за битка с победителя от срещата на Анди Руис и Антъни Джошуа.

Световният шампион на WBC обяви, че няма да направи дългоочаквания реванш с Тайсън Фюри, ако съумее да се разбере за обединителен сблъсък с носителя на поясите на IBF, WBA, WBO и IBO. 

Руис ще мери сили с Джошуа на реванш в Саудитска Арабия на 7 декември, като двубоят бе широко дискутиран в последния месец и бе пред угрозата да се провали.

Апетити за мач с победителя от него има Кобрата, който е официален претендент на IBF. На опашката обаче чака и Александър Усик. Украинецът няма нито един мач в тежка категория, но е шампион на всички версии в полутежка. Той се премести в кралската дивизия и държи да получи директен шанс за въпросните трофеи.

"Не виждам причина да се бия с Тайсън Фюри в следващия си мач. След като победя Луис Ортис, ще настоявам за мач с шампиона на останалите версии. Трябва да получа такава среща, защото всички искат да видят обединителен мач".

"Никой не иска да се занимава с разхвърляне на пояси. Ако Руис или Джошуа искат да се срещнат с мен, да го направим още през пролетта. Тайсън ще трябва да почака, както и всички останали", отсече Бронзовия бомбардировач.