Епична се очертава да бъде десетата битка от бойната карта на зрелищното шоу SENSHI на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна. На арената на галата българският шампион от национални първенства по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян ще се изправи срещу един от асовете от клуба на кикбокс легендата Петер Артс – Томас Дуве.

Зрелищният сблъсък, който SENSHI ще предложи на феновете на бойните спортове, ще бъде по кикбокс в стил К-1. Категорията на двамата е до 80 кг. Състезателят на варненския спортен клуб „Дрийм“ ще има на разположение три рунда от по три минути, за да се пребори пред родна публика за купа от професионалната гала срещу възпитаника на трикратния шампион от най-силната кикбокс верига в историята.

Едуард Алексанян е един от най-амбициозните български бойци. Има зад гърба си редица шампионски титли от национални първенства по бокс и карате киокушин, а на професионалния ринг бележи успешен актив от 7 победи и 3 загуби. Само преди дни той извоюва и още една победа с нокаут срещу неколкократния шампион на Португалия по муай тай Яну „Канибала“ да Круз по време на галата Savages.

Алексанян продължава серията си от двубои, като на 26 октомври той ще направи втори опит да си тръгне с купа от арената на SENSHI. Предизвикателството пред него не е никак малко. Холандският боец Томас Дуве е един от най-силните състезатели на Петер Артс. Той се присъедини към школата му в началото на годината. Това за него също ще е втори двубой на арената на SENSHI. 

Очаквайте повече подробности за всички срещи от зрелищното бойно шоу SENSHI. То ще се проведе на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна и ще предложи на публиката 12 епични киокушин и кикбокс сблъсъка. VIP маси за галата, както и билетите на цени от 10 и 20 лв., вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg