Здравейте и добре дошъл в България! Какво е вашето първо впечатлелние от тук?

Тук съм от няколко дни и си прекарвам прекрасно. Хората са гостоприемни, приятелски настроени… Аз успях да се насладя малко и на слънцето. За мен е приятно пътуване.

Вие сте тук за третото издание на GRAND FIGHT ARENA. След като изгледахте мачовете, какво мислите за българския ММА и бойците ни?

Да. Публиката беше много емоционална и шумна. Напомня ми на моята родина, на ирландската публика. Бойците имат доста умения и са спортсмени. Беше чудесна гала!

Чух, че вие сте много впечатлен от Георги Валентинов. И поради тази причина сте тук, дори стояхте в неговия ъгъл. Какво видяхте у него?

Преди известно време неговият мениджър Никола ме свърза с него и го доведе в залата в Ирландия. Много ми допадна неговото поведение в залата, едновременно много смиреност, но упорит труд, изключително сръчен и целеустремен. Има доста впечатляваща статистика досега. А това което видях снощи (б.р. – на 5-ти октомври) говори много – 2000 фенове, които скандираха  името му. Той дори ръководеше шоуто като промоутър. За неговата 26-годишна възраст е изграден като доста впечатляващ личност.

Георги все още е млад състезател. Върху какви аспекти трябва да работи?

Той има добре изградени умения. Аз се надявам да мога да му помогна поне малко да ги разгърне на международно ниво. Когато идва в залата ми, той може да се изправи срещу различни спаринг партньори, с различни стилове и физика. Моята цел е да опитам да му помогна да влезе в голямото шоу, така че да покаже това, на което е способен.

Прочетете цялото интервю и вижте видео в материала на Boec.bg