Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира още един интересен мач. Този път между Саул Алварес (51-1-2, 35 КО) и Сергей Ковальов (34-3-1, 29 КО).

Двамата се изправят един срещу друг този уикенд, а спорът е титлата на руснака Ковальов в лека тежка категория. Валуев е част от екипа на Букмейкър Рейтинги а в момента е и представител в Руската Дума.

"Това е битка, която може да се превърне в битка на годината. Това е вечерта на истината за Сергей Ковальов, който трябва да защити титлата си, а за Саул Алварес, по-познат като Канело Алварес, е просто възможност да му я отнеме". 

"Мнозина се питат как ще се развие срещата. Почти никой не дава категорични прогнози. Тук не трябва да забравяме, че ударите на Сергей са изключително мощни и Канело Алварес знае много добре това. Мексиканецът със сигурност ще иска да влезе в близък бой, за да може да има шансове срещу руснака". 

"Ковольов се боксира сравнително скоро (на 24 август), докато Канело имаше повече време за възстановяване – последно бе на ринга през месец май".

Вижте ТУК цялата прогноза на Валуев за мача