Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира още един интересен мач. Този път между Наоя Инуе и Нонито Донер. 

Двамата се изправят един срещу друг и ще си оспорват световната титла във версиите WBA и IBF. Валуев пък е част от екипа на Букмейкър Рейтинги а в момента е и представител в Руската Дума.

"Японецът е с баланс 18 победи и нито една загуба, като 16 от тях са с нокаут. Той ще защитава двете титли в категория “петел”…Чудовището, какъвто е прякорът на японеца, според мен напълно ще оправдае това прозвище. Той засипва противниците с постоянни премерени удари и за мен е категоричният фаворит в двубоя".

"Филипинецът Нонито Донар ще има много трудности в този двубой. Но така или иначе битката ще бъде много интересна. Въпреки богатия опит на Нонито (45 мача, 40 победи (26 с нокаут) и 5 загуби), той почти сигурно ще загуби".

"Накрая припомням, че именно на тази сцена в Сайтама ще се проведе и битката на Фьодор Емеляненко срещу Рампейдж Джаксън. Именно в Япония се очаква и двамата ММА бойци да бъдат за последно в клетката и да завършат кариерите си".

Вижте ТУК прогноза на Валуев за мача