Въпреки че остават три дни до изтичане на срока за договаряне на мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, все още няма нищо подписано.

Дори напротив, мениджърът на световния шампион – Еди Хърн призна, че има нов вариант за провеждане и нова евентуална дата за голямото събитие. Досега фаворит номер 1 бе стадионът на футболния Тотнъм в северен Лондон, но изглежда големите врагове на „Шпорите“ също са се включили в битката за приютяване на двубоя.

Според Хърн, стадионът на Арсенал също е реална възможност:

„Не бих казал, че имам договор, но сме на финалната права“, разкри шефът на „Matchroom Boxing“, цитиран от Boec.bg.

„Имаме принципна договорка за мач през юни. Предпочитаме двубоят да се състои на стадиона на Тотнъм, но сега имаме оферта и от „Емирейтс Стейдиъм“.

„Ако ще е Арсенал, ще е 13-ти или 20-ти юни, защото преди има музикални концерти. Съща е и ситуацията с Тотнъм“, допълни британецът.

За последно 30-годишният Джошуа се би на британска почва през 2018-та, когато нокаутира Александър Поветкин в Лондон. Преди близо месец пък излезе информация от българска страна, че двубоят ще се проведе в края на месец май в Истанбул, но изглежда този вариант вече е тотално зачеркнат.