Джей Дийс призна, че не той е хвърлил кърпата в седмия рунд от мача Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри. Треньорът на американеца посочи своя помощник Марк Бреланд. 

След това действие битката беше прекратена и „Бронзовия бомбардировач“ загуби световната титла. Предвид пораженията и хода на реванша това изказване звучи странно.

„Марк Бреланд хвърли кърпата. Не мисля, че трябваше да го прави“, сподели Дийс, цитиран от Boec.bg.

„Деонтей не искаше да се отказва. Той е безстрашен боец, който умее да се завръща от трудните моменти. Винаги успява да пласира силен удар, който обръща мача надолу с главата. В момента е добре, ще се върне по-силен. Все пак поздравления на Тайсън Фюри и неговия отбор“, допълни специалистът.

Дийс е в ъгъла на Уайлдър, откакто вече бившият световен шампион навърши 19. Двамата работят заедно вече 15 години, а още в първия миг треньорът вижда много амбициран боец, в чийто успех е уверен.

В социалните мрежи валят хвалби към Марк Бреланд. За мнозина той е герой, защото е избавил американския нокаутьор от много по-сериозни наранявания, които дори можеха да сложат край на кариерата му.

Фюри спечели всеки един от рундовете, изигравайки най-силния си мач на ринга.