Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев разкри, че датата 25 юли, за когато бе отложен мачът на българския професионален боксьор срещу световния шампион Антъни Джошуа, стои в календара и не е променена.

Гоцев в момента е в дома си в Лас Вегас, Невада, където, както навсякъде по света, и той спазва указанията за изолация в условията на пандемията. За БНР той сподели:

"В постоянна връзка сме с екипа на Джошуа. Засега няма промяна в датата и мястото на провеждане на мача - Лондон. Има обаче логика в предложението на Кобрата той да се играе без публика, пък и аз не виждам как дотогава ще бъде възможно да се състои такова спортно събитие пред 70 000 зрители. Все пак има надежда ситуацията в света да се подобри през май, но имаме резервни варианти, които включват промяна на арената и промяна на града-домакин."

"Спортистите са хора с физическа сила и дух и наистина трябва да се помисли при какви условия те да могат да тренират на въздух, както помоли Кубрат. Защото слънцето и въздухът помагат, а и сега всичко е цъфнало навън", добави мениджърът на Кобрата.