Благой Иванов срещу Аугусто Сакай. Багата ще се бие в неделя призори българско време срещу Аугусто Сакай.

Букмейкърите дават еднакви шансове за двамата да спечелят двубоя – коефициентите са почти изравнени с някои изключения.

Това е петият и предпоследен двубой за Багата от сериите UFC, досега той записа две победи и две загуби. Ако си спомняте, в последния двубой Иванов бе жестоко ограбен от съдиите и отчетоха победа за съперника. Багата е с 5 години по-голям от Сакай, това може да се приеме и като предимство. Благой е доста по-опитният от двамата бойци.

Бразилецът обаче е в серия от 5 поредни победи, 4 от които с нокаут. Бразилецът е по-висок с 10-ина сантиметра, което може да му донесе по-голямо предимство в битката със стойка.

Самият Благой Иванов призна това, че предимството на опонента му е в боя от стойка. Докато знаете, че българинът е добър на земя и свали ли противника, малцина биха се измъкнали от хватките му. Багата е закален с джудо и самбо прийомите.

В последните мачове Благой Иванов се поизмъчва със съперниците си и се изиграват всички рундове. За последно е стигал до нокаут преди 3 години – през 2017 година.

Силно се надяваме на успех за нашето момче и да стискаме палци за Благой Иванов. До момента българинът се справя добре, ще има подкрепа от нас и му пожелаваме успех.

Прогноза на Букмейкър Рейтинги