Едуард Алексанян и Никола Тодорович направиха изключително интересен и оспорван двубой на SENSHI 6. Срещата бепо правилата на К-1 в категория до 80 килограма, а съдиите присъдиха успеха на сърбина с 2:1 гласа, пише Boec.bg.

Двубоят бе много оспорван и отворен. Бързите размени зарадваха зрителите, а Алексанян и Тодорович доказаха класата си. С поделено предимство преминаваше всеки един рунд, а зрелищните удари с крака и ръце се понравиха на всички. Все пак сърбинът имаше леко предимство и заслужено спечели двубоя след последния гонг.

Никола Тодорович е световен шампион по кикбокс за младежи. Победител е в редица национални и международни галавечери и турнири. Шампион е на Сърбия и е сред най-талантливите бойци на съседката ни.

Едуард Алексанян е един от амбициозните български бойци. Варненецът е многократен шампион на България по кикбокс за аматьори в стил К-1 и „лоукик“. Миналата година извоюва победа с нокаут срещу Яну „Канибала“ да Круз по време на галата Savages Kickboxing и грабна пояса на веригата.