До 1000 фенове ще могат да гледат битката за световната титла в тежка категория по бокс между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.

Боят е на 12 декември в залата на "Уембли". Първоначалното решение бе боят да се състои на "02 Арена", но бе преместена заради по-добрата атмосфера, която по-малката зала на "Арена Уембли" ще създаде с ограничения брой фенове.

Билетите за мача ще са на стойност 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда, като последната категория е ВИП.

Фенове ще бъдат пуснати, тъй като наскоро премиерът на Великобритания Борис Джонсън отхлаби мерките в спорта към края на втория локдаун в страната. Властите в Лондон приеха предложението за 1000 зрители, както и плановете за безопасното им пускане в съоръжението край славния стадион.

Джошуа ще защитава титлите си на IBF, WBA, WBO и IBO срещу българина, който си спечели правото като основен претендент.

"Не мога да ви опиша колко съм щастлив, че феновете ще се завърнат на боксовите мачове. Нашият отбор свърши страхотна работа в последните 10 месеца. Живеем благодарение на енергията и атмосферата, която носи публиката".

"Чудесно е, че феновете могат да се върнат на мач на Ей Джей, след като през миналите години той счупи рекорди за посещаемост във Великобритания и не само. Това е позитивно решение за бокса и целия спорт. Добре дошли отново", каза промоутърът на Джошуа Еди Хърн, цитиран от corner.dir.bg.