Кубрат Пулев очаква да спечели с красив нокаут в някой от по-късните рундове от мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон. 

Това заяви най-успешният български професионален боксьор за всички времена в специално интервю, публикувано във фейсбук страницата на хазартен оператор, официален партньор на Кубрат за срещата.

„В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален“, коментира Кобрата. „Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут“, допълни с усмивка той.

Запитан дали се чувства готов за мача, той отговори: „Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви както природата го е начертала“.

Пулев коментира също, че не се интересува от това как се подготвя Джошуа за двубоя: „Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа“, казва той, цитиран от БНР. 

Билетите за двубоя между претендента Кубрат Пулев и шампиона Антъни Джошуа ще бъдат пуснати в продажба в петък.