Галерия

Страстна закачка между секси мацки взриви социалните мрежи вчера. Става въпрос за две машини – звездата в смесените бойни изкуства Йоана Йеджечик и порно акулата Кендра Лъст.

Причина за своеобразната свалка станаха снимки, който Йоана публикува в профила си в Инстаграм. 33-годишната полякиня, която е 5-кратна световна шампионка по муай-тай, а в октагона на UFC има 16 победи и 4 загуби, постна фотоси от плажа, на които се виждат изящните й форми.

В момента, в който видяла публикацията, мъжемелачката Лъст реагира светкавично.

„Имаш малко пясък по дупето. Да дойда да ти го изчистя. Изглеждаш много секси, бейби“, написа цицорестата брюнетка.

Отговорът на ММА шампионката не закъсня.

„Наистина ли можеш да ми помогнеш“, попита Йоана, а този кратък диалог веднага събра над 200 000 лайка.

По всичко личи, че Лъст си пада по спортистите, независимо от какъв пол са. Преди време 42-годишната американка имаше афера с футболиста Хамес Родригес, който тогава играеше под наем в Байерн Мюнхен, пише "Монитор".

Свалката стана през 2017-а, малко след като халфът се разведе с Даниела Оспина, с която имаше 7-годишен брак. Та тогава, в рамките на няколко минути Лъст и Родргес се последваха взаимно в Инстаграм, което няма как да породи слухове.

По-пикантните истории твърдят, че Кендра и настоящият футболист на Евертън са прекарали няколко страстни нощи, като дори се говори, че дори и сега се срещат, когато зажаднеят за ласки.