Шампионът на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри, направи смела прогноза за евентуалния си мач срещу Антъни Джошуа.

Двамата британци са близо до мач помежду си за обединяване на всички пояси, тъй като Ей Джей притежава всички останали елитни титли в дивизията, информира "boec.bg".

Наскоро Джошуа заяви, че ще “откъсне главата от раменете” на Фюри, но “Цигансикя крал” прие заканата с усмивка, заявявайки, че това е поредната лъжа на сънародника му и се закани да го ноакутира в първия или втория рунд.

“Този мач се готви от много време. От доста отдавна ме отбягват, но сега ще се случи. Или трябва да избягат и да го обявят публично, или трябва да приемат двубоя. И в двата случая ще загубят", коментира Фюри.

"Хората говорят много неща, които не могат да подкрепят с действията си. Не съм го виждал да откъсва ничия глава от раменете в 22-та си мача. Вероятно лъже. Поредната му лъжа”.

“Циганския крал” допълни, че хората показват прекалено много уважение към Джошуа, без той да е достатъчно добър за това.

“Ще видим дали му стиска да опита нещо когато съм пред него в ринга. Не мисля, че ще го направи. Не смятам, че е толкова добър, колкото го изкарват хората. Или колкото той си вярва, че е. Има проблеми със самочувствието. Последните му два мача бяха колебливи. В бокса най-важното е да си във форма.

Инерцията е на моя страна и смятам, че ще успея да го сваля рано, много рано. Може би в първия или втория рунд”, завърши оптимистично Тайсън Фюри.