Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира още една интересна среща. Той дава своята прогноза зa ММА срещата между Конър Макгрегър и Дъстин Порие от UFC 257.

Валуев е експерт в професионалния бокс, ММА и UFC, той е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Януари 2021 година ще бъде белязан от една много голяма битка  – ММА среща в лека категория, в която Конър Макгрегър ще се бие с Дъстин Порие.

Дъстин Порие вече е губил от Конър и е решен да си отмъсти. Разбира се, това ще бъде битка, която определено си заслужава вниманието ни. И двамата са левичари, което, разбира се, не изравнява шансовете им, но въпреки това те си приличат много като бойци – боксова техника и ритници.

Порие изглежда по-добре на пода от Макгрегър, но Дъстин запова битките бавно – той загрява дълго време, а Макгрегър точно обратното –  започва експлозивно.

И двамата опоненти ще се възползват максимално от слабостите на другия. Нека видим кой е по-добрият. Ще спечели този, който си е „написал домашното“, защото шансовете са почти 50-50 – много е трудно да се даде предимство на някой от тези бойци.

Нещо ми подсказва, че Макгрегър трябва да спечели тази битка. Но ако срещата отиде в по-късни рундове, то това е предимство за Порие – Конър се изморява след като битката премине средата си.

Това ще бъде една от най-интересните битки, която всички е по-добре просто да гледаме. Мисля, че Макгрегър ще спечели.