Докато Тайсън Фюри обръща бира след бира в очакване на мач срещу Антъни Джошуа, треньорите на Ей Джей го подготвят за сблъсъка.

Еди Хърн обяви, че договорът между двете страни вече е подписан от всички замесени, и от лагера на Джошуа побързаха да покажат колко сериозен е техният човек. Един от треньорите на Ей Джей – Джоби Клейтън разкри, че вече се обмисля каква тактика да използва той срещу “Циганския крал”, като не пропусна да похвали Фюри за разнообразния му стил на ринга.

“Никога не е прекалено рано да обсъждаме основни тактики и план за мача. Сега наливаме основите на подготвителния лагер. Моята работа е да подготвя Ей Джей въз основа неговите умения. Знам, че когато е в най-добра форма, е сериозно предизвикателство. Най-важното е да е фокусиран и да е себе си. Фюри е изключително разнообразен и непредсказуем, моята задача е да видя какво може да направи в срещата Антъни. Различните тактически прийоми, срещу които може да се изправи. Ей Джей върши страхотна работа, тренира с много енергия. Това е важен момент в кариерата ми. Вълнувам се от това какво ни готвят следващите месеци”, каза Клейтън пред “Скай Спортс”.

Снимка: БГНЕС