След като самият Майк Тайсън на няколко пъти посочи Тайсън Фюри за фаворит в сблъсъка му с Антъни Джошуа, сега още една легенда от от’80-те и ’90-те години на миналия век направи същото.

Един от най-обичаните и успели британски боксьори в тежката категория – Франк Бруно, също изказа мнение, че „Краля на циганите“ е неговия фаворит в двубой срещу „Ей Джей“.

Въпреки че 32-годишният Фюри не се е бил от февруари 2020-та, за мнозина той си остава най-опасният боксьор в днешната тежка дивизия до доказване на противното.

В същото време мачът между двамата световни шампиони все още не е готов, като единственото положителен и обнадеждаващ факт в цялата история е това, че и двамата започнаха подготвителни лагери.

„За мен Фюри е фаворит в мача“, сподели бившият световен шампион пред британски медии, цитиран от Boec.bg.

„Той е много опасен, защото грам не му пука срещу кого се бие. Фюри е доста по-качествен боксьор, отколкото хората си мислят. Може да се движи, да пласира изненадващи удари и знае как да измори опонента си.

„Джошуа има още да учи. Трябва му малко повече дисциплина. Все още не мога да разбера как и защо загуби от Анди Руис. Нямам нищо против Антъни, но Фюри просто е много подценяван, а истината е, че всеки трябва да се съобразява с него.

„На Джошуа му трябват още няколко малки неща, за да бъде страшилище като Тайсън“, добави Бруно.