Боксьорът Кубрат Пулев коментира в "Събуди се" в ефира на NOVA дали ще влиза в политиката.

"Изкоментирахме нещата, получих предложение, дали съм готов, не смятам, че някои политици са по-готови от мен, аз съм политик от дълго време, но за мен е важно моята боксова и спортна кариера".

"Аз съм по-неопитен в политиката, но смятам, че ако си заслужава, но има качествени хора, на които може да се разчита. За мен България е по-важно, от който и да е мач", коментира Пулев.

"Не мога да сваля гарда, знаете моето име, няма как да се отметна от моите ценности, от моите принципи, политиката е нещо много различно от спорта, спортът е нещо много истинско, докато политиката е игра на манипулации, на договорки, на хора които се отмятат, на хора които са неистински. Нещо, което е сериозен въпрос пред мен. Голямо решение в моя живот, все още не съм решил", добави той.

"Когато човек тренира, когато се подготвя, когато побеждава себе си, той е готов за всяко едно поприще, което в бъдеще може да се занимава. Това е една добра школа, в България политиците са в една голяма безисходица, криза, която разбира се е продиктувана от самите тях".