Галерия

Майк Тайсън, който е бивш абсолютен световен шампион в тежка категория, за пореден път коментира сблъсъка за титлите в тежка категория, противопоставил вече бившия шампион Антъни Джошуа и настоящият такъв – Олександър Усик.

Двубоят се проведе през уикенда на стадиона на футболния отбор Тотнъм, а до успех с единодушно съдийско решение стигна украинецът.

„След като изгледах мача Джошуа-Усик, смятам, че онази вечер може би са имали лош ден. След такова представяне наистина ли мислите, че биха могли да ме победят в разцвета на силите ми“, написа „Динозавъра“ в профила си в Twitter, пише Boec.bg.

Майк Тайсън е една от най-големите легенди на професионалния бокс в тежка категория. 178-сантиметровият боксьор е бивш абсолютен шампион. Професионалната си кариера той приключва с общ баланс от 50 победи (44 с нокаут) и 6 загуби (5 с нокаут).

През настоящата година Тайсън се качи на ринга отново, участвайки в демонстративен двубой с друга легенда – Рой Джоунс – младши. Срещата между двамата приключи с равенство.