Американската легенда в бокса Майк Тайсън обяви, че британецът Тайсън Фюри е големият шампион в тежка категория в момента и призова Циганския крал да продължи да трупа победи. Наскоро Фюри постигна втора поредна победа над Дионтей Уайлдър, за да защити пояса на Световния боксов съюз (WBC), докато украинецът Александър Усик надви Антъни Джошуа, за да грабне другите три пояса в дивизията - на IBF, WBA и WBO.

Според Железния Майк обаче никой не може да се сравнява с Фюри на този етап. "Продължавай да печелиш, братко, продължаваш да печелиш. Той е шампионът. Той е човекът, който победи човека. Той е тежката категория и точка. Никой друг. Попитайте който и да е, освен Усик, кой е световният шампион. Даже и Усик може би ще каже, че е Фюри", каза 55-годишният Тайсън, който остава най-младият шампион в тежка категория.

Самият Фюри често намеква, че може да се откаже от бокса по всяко време, но към момента изглежда по-вероятно той да се бие с победителя от реванша между Усик и Джошуа, за да бъде определен първият абсолютен световен шампион в дивизията от около 20 години насам