Медията за бойни спортове Boec.bg получи поредно престижно отличие. По време на 13-ото издание на Международния фестивал на бойните изкуства в София, председателят на Българска федерация по кунг фу и Тай чи Теймур Джафари удостои с почетен плакет Boec.bg. Наградата се връчва за приноса на медията при популяризирането и развитието на бойните спортове и изкуства в страната.

Отличието прие харизматичната водеща на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас BOEC.BG Десислава Джерманска, което се излъчва в ефира на Bulgaria ON AIR всяка неделя от 19:00 часа.

Изключително сме благодарни за вниманието, което ни оказаха по време на Международния фестивал на бойните изкуства. Щастливи и удовлетворени сме, че работата ни е оценена и хората, които се занимават с бойни спортове уважават усилията ни. За нас обратната връзка е изключително важна, а едно подобно признание ни дава още по-голяма увереност, че вървим в правилната посока и стимул да продължаваме да работим на пълни обороти“, коментира тя във връзка с полученото отличие.

В международния фестивал, който се проведе в спортния комплекс на ЦСКА-БОКС, участие взеха бойци от Иран, Ирак, Франция, Белгия и България. Двубоите на ринга преминаха без публика при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.