Реваншът между световния шампион в тежка категория Александър Усик и британеца Антъни Джошуа ще бъде през юни, разкри промоутърът на британеца Еди Хърн. Усик детронира Джошуа миналия септември на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в Лондон, но в края на февруари се прибра в родината си, за да участва в отбраната срещу руската военна инвазия. Преди няколко дни украинецът разкри, че е получил разрешение от властите в родината си да напусне страната, за да започне подготовка за реванша с Джошуа.

"Очаквам мачът да бъде през юни, почти съм сигурен, че това ще е следващият мач за Ей Джей и той е много щастлив от това. Преговаряме с Алекс Красюк (промоутър на Усик), за да финализираме мястото и се надявам следващата седмица мачът да бъде обявен официално с дата и локация", заяви Хърн пред Би Би Си.

"Реших да започна да се готвя за реванша с Джошуа", сподели наскоро Усик. "Така ще помогна на страната си повече и е по-добре, отколкото да бъда в териториалната защита и да тичам из Киев с автомат в ръка", допълни той.