Загубите учат повече, отколкото победите, написа българският боксьор Тервел Пулев във Фейсбук след първото си поражение на професионалния ринг. По-рано днес той отстъпи срещу легендата Сергей Ковальов след равностоен двубой в Лос Анджелис, Калифорния.

"Благодаря на всички, свързани с работата ми да стигна до тук и да играя с един от най-добрите боксьори в света в наше време. Благодарности и на всеки, който вярва и не спира да ме подкрепя, въпреки че моята ръка не беше вдигната от реферите.

Радвам се, че стигнах до това ниво, на този ринг, с такъв легендарен боксьор.  Въпреки трудния мач и високото темпо, аз се чувствам в отлично здраве и настроение. Не спирах да чувам гласа на брат ми Кубрат през всичките 10 рунда, от край до край, което ми даваше страшно много сила. Чувах подкрепата на българите в залата също. Много се радвам, че имаше такова силно българско присъствие в Киа Форум в ЛА.

От загубите учим повече, отколкото от победите! Нямам търпение да се прибера в България при семейството си и да ги прегърна. Много ми липсваха през последните 2-3 месеца на подготовка в САЩ", пише Пулев на личния си профил във Фейсбук.