Ударно бе началото на летния тренировъчен семинар на SENSHI. Масивното мероприятие ще приключи в събота, когато в Св. Св. Константин и Елена ще се проведе 12-то издание на международната галавечер SENSHI.

Първата тренировъчна сесия за деня започна в 09:00 ч., а стотиците родни и чуждестранни бойци имаха привилегията да се учат и да попиват знания от едни от най-големите имена в историята на кикбокса.

За поредна година в България пристигнаха легендите на К-1 Ернесто Хуст, Семи Шилт, Петер Артс и Алберт Краус. Този път нидерландските величия бяха подсилени от още две знаменитости от света на бойните спортове – петкратният киокушин шампион на Австралия и бивш многократен участник в Гран При надпреварите на К-1 Сам Греко и датската киокушин каратека и бивш кикбоксьор в тежка категория Николас Петас.

Участниците бяха разделени на 6 групи от инструкторите на SENSHI, като всеки един от тях наблегна на различни тънкости и детайли от играта.

„Новобранците“ в лицето на Сам Греко и Николас Петас изобщо не се свениха да се впуснат в дълбоките води, демонстрирайки най-разнородни техники и комбинации от пребогатия им арсенал.

Още по темата четете в boec.bg.