Морската столица Варна отново ще бъде домакин на срещи между елитни бойни звезди, български и чуждестранни състезатели в бойните спортове през декември, когато ще се проведе последният за годината тренировъчен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU). 

Разходите по настаняване и тренировъчните сесии на участниците се поемат от организатора. Майсторските занимания ще се осъществяват в един от най-добрите спортни комплекси на Варна – престижния спортен център „SENSHI Gym“ в периода между 1 и 4 декември.

Участниците и този път ще имат възможност да тренират рамо до рамо с едни от най-големите светила в професионалния кикбокс и бойните спортове, които ще се включат като инструктори, преподавайки изящни бойни техники, умения за трениране на духа и тялото. Сред тях ще бъдат легендарните имена в бойните спортове Сам Греко и Николас Петас. 

Греко е австралийски боец, който печели националната титла в тежка категория в пет поредни години. Фул-контакт каратеката е редовен участник в Гран При надпреварите на К-1. Той побеждава имена като Бранко Цикатич, Ернесто Хуст, Майк Бернардо, Щефан Леко и Рей Сефо.

Още информация за легендарните имена и богата колекция от снимки вижте в boec.bg.