Атанас Божилов е един от най-уважаваните и талантливи български бойци. На 3 декември в Двореца на културата и спорта, Варна, той ще се качи на разгорещения ринг на SENSHI 14 в търсене на своята поредна победа. Началото на зрелищната бойна галавечер ще бъде дадено в 19:00 часа. Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg и през сайта Grabo.bg.

Как се подготвя за предстоящия двубой, какво му дават бойните спортове и за въздействието на публиката, когато си на арената, Атанас Божилов разкрива дни преди новото издание на SENSHI.

Атанас Божилов ще се бие срещу друг световен шампион на SENSHI 14!

Зрелищната международна бойна галавечер SENSHI се завръща с ново зрелищно издание, в което елитни бойни звезди от 18 държави ще премерят сили в 13 титанични сблъсъци. Какво те мотивира да се включиш за пореден път в едно от най-мащабните спортни събития у нас?

През годините зрелищната международна бойна галавечер набира все по-голяма популярност и нивото на бойците е все по-високо. Всяка нова покана за участие в SENSHI е ново предизвикателство и чест за мен, защото се изправям срещу достойни опоненти, които ми дават още по-голямо желание да се докажа пред себе си, пред публиката на бойното шоу и пред цяла България.

Как избра да се занимаваш с бойни спортове?

Преминах през доста спортове докато стигна до това, което чувствам истински свое. Започнах с футбол, след това карате, бокс и се спрях на кикбокса. Всеки спорт е хубав, дава ти физическа издръжливост, дисциплина и мотивация, но моята истинска страст са бойните спортове.

 

Цялото интервю с Атанас Божилов четете ТУК!

 

 

SENSHI 14 ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.