Много зрелищни сблъсъци, елитни бойни звезди и висок боен дух ще предложи специалното издание на международната бойна галавечер SENSHI и CHIKARA на почитателите на бойните спортове и силните емоции в Австралия.

На 9 декември в Dom’s Social Club, Мелбърн, най-изявените австралийски бойци и най-добрите бойци от Европа ще се изправят на разгорещения ринг в 10 ожесточени двубоя.

CHIKARA | SENSHI гала вечерта ще се излъчва на живо по FITE.tv.

Елитни европейски и световни шампиони по карате киокушин от Полша, Литва, Обединеното кралство, Испания и България ще вземат участие в шест зрелищни битки по правилата Full Contact Kyokushin Karate. Те ще се изправят срещу австралийски шампиони в 3 рунда по 2 минути. Това е традиционен турнир на CHIKARA, като домакин на събитието е Шихан Джъд Рийд.  

По време на грандиозното специално бойно събитие присъстващите ще могат да се насладят и на пет титанични сблъсъци по правилата на KWU Full Contact. Непредвидимите до самия край двубои ще нагорещят атмосферата в Dom’s Social Club. Местните звезди на кикбокса ще се изправят на ринга в битка за поясите на SENSHI срещу доказани европейски шампиони от Естония и България.

Подробна информация за мачовете четете ТУК!