Битката за шампионската титла на WKN между Едуард Алексанян и Бартож Мужински официално пропадна, след като домакините от Полша отмениха организацията, планирана за 19 март в Полковице, пише Boec.bg

"Притесних се, че десетина дни преди мача все още нямахме самолетни билети и реших да проверя на страницата дали няма някаква промяна. Оказа се, че полякът ще се бие с друг съперник. Треньорът ми се обади на организаторите и така разбрахме, че няма да се бия за титлата на WKN", каза Алексанян специално за най-големият сайт за бойни спортове в България.

От федерацията също са останали шокирани от решението на Мужински и екипа му, тъй като не са получили никаква основателна причина за провалената битка.

"Явно са доста притеснени за своето момче", допълни Еди, подозирайки, че поляците са предпочели да потърсят по-слаб съперник за Бартож Мужински.

Звездата от SENSHI признава още, че е навлязъл във финалните етапи от подготовката си, за да влезе в нужната категория (83 кг.), но по независещи от него причини на 19 март няма да може да се качи на ринга в спор за титлата в полутежка категория на WKN.