Антъни Джошуа избра своите топ 5 нокаути в кариерата до момента и сред тях той нареди двубоя си с Кубрат Пулев през декември 2020 г., когато успя да нокаутира българина в 9 рунд на „Уембли“, пише Boec.bg, позовавайки се на интервю на британеца пред DAZN.

„Ей Джей“ имаше възможност да премери сили с някои от най-добрите тежкоатлети в момента и преди да срещне Анди Руиз и Олександър Усик не бе вкусвал поражението в 19 поредни срещи. Във визитката му попадат величия от ранга на Владимир Кличко, Чарлс Мартин, Доминик Бризил и Дилиан Уайт. Именно те попълват и ранкинга му с топ 5.

№1 обаче е „Събирача на трупове“ през декември 2015 г., когато успя да нокаутира своя сънародник в 7 рунд. Онази среща трябваше да реши шампиона на Великобритания, но на карта бе заложено много повече, тъй като препирните помежду им излязоха извън контрол в хода на подготовката. Двамата не само си разменяха псувни и обиди, но дори бяха на ръба да се сбият по време на фейсофа.

Има известни призиви Джошуа и Уайт да си организират дългоочаквания реванш, но преди това през идния уикенд „Ей Джей“ ще трябва да се завърне към победите срещу Джърмейн Франклин.

Снимка: БГНЕС