Дългоочакваното събитие SENSHI 16 вече отмина, но емоциите от професионалната бойна галавечер, която се проведе в Двореца на културата и спорта в град Варна, още не са утихнали.

Традиционно след едно от най-големите събития в сферата на бойните изкуства, пред камерата на Bulgaria ON AIR застанаха част от героите на вечерта. Този път това бяха Мариян Димитров, Михаил Велчовски и Александър Петров.

„Бях изключително подготвен, фокусиран, за разлика от предния път, виждате резултатите са налице„, каза Димитров, който свали на земята испанеца Ламин Гайе със зрелищен нокаут още в първия рунд в най-бързия мач за вечерта.

„Чувствам се страхотно, наистина беше истинска война на ринга, от много време имах нужда от такъв двубой, в който да се раздам„, бяха думите на Петров. Той победи Франджис Гома след допълнителен четвърти рунд в най-зрелищната битка на SENSHI 16.

Велчовски, който загуби от Еди Руиз, заяви: „В петък разбрах за предстоящата битка, дойде ми малко стресиращо, но го преглътнах и се бих. Доказах на всички, че може от един ден, веднага да се качиш на ринга„.

Вижте повече във видеото:

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.