Едно от най-големите събития в бойните изкуства - професионалната бойна галавечер SENSHI,  известна със своите силни мачове, които никой не иска да пропусне, отново предложи страхотно шоу и рядко виждано зрелище. 18-то издание на галата се проведе тази вечер на плажа в к. к. "Константин и Елена", Варна, при огромен интерес.

Българите отново се представиха на висота, като записаха 6 победи от общо 7 битки. Успешният старт за нашите даде Константин Михайлов, макар да имаше нужда от допълнителен рунд, за да се справи с Винченцо Ди Никола.

От своя страна Драгомир Петров трябваше да вложи огромни усилия, за да пречупи един от най-коравите бойци в своята категория, качвали се някога на сцената на SENSHI – Само Петче. Българинът също се наложи след допълнителен рунд.

Кристиян Дойчев постигна една много убедителна победа при завръщането си на сцената на SENSHI след няколко годишно отсъствие. Той наложи тотална доминация над Ренато Пренга от Италия.

Родната звезда Атанас Божилов записа победа №16 на сцената на SENSHI, но привкусът от нея е малко по-специален, защото дойде срещу съперник с над 120 мача зад гърба си - Мадике Камара. Мачът бе изключително оспорван, в един момент се създаде илюзията, че "Наката" падна в нокдаун, но всъщност се подхлъзна на мокра част от ринга и затова се изправи бързо и без особени проблеми. В крайна сметка той спечели, след като двама от съдиите отсъдиха в негова полза, докато един даде равенство.

Михаил Велчовски постигна поредната си трудна победа, като се също наложи след допълнителен рунд над Аюб Бенадия. Едуард Алексанян пък грабна европейската титла на SENSHI в категория до 90 кг. Той се справи с Якоб Стюбен в здрава битка, в която двамата демонстрираха страхотен набор от техники. Арбитрите в крайна сметка трудно ги разделиха и неединодушно се съгласиха да вдигнат ръката на българина и да го окичат с шампионския пояс.

Единствено Мариян Димитров не успя да спечели, след като Тони ван Дайк постигна зрелищен успех със събмишън още в първия рунд в единствения KWU Open сблъсък на SENSHI 18.