Един от най-великите боксьори в тежка категория на всички времена – Лари Холмс, съсипа от критики трите най-големи имена в съвременния бокс. Той изрази емоциите си към тях в интервю за Fight Hub TV.

„Те нямат никакви умения. Хвърлят половинчати крошета, не вкарват двойни комбинации и не могат да се защитават. По мое време си прекарвах невероятно в това, което правя. Всички казваха, че никой не се движи, като Хари Холмс. Важно е да отправяш удари и да не получаваш такива, докато Фюри ги поема. Мисля дори, че иска да докаже на хората, че носи на бой, но идеята е да удряш без да те удрят“, каза един от членовете в „Залата на славата“.

Най-силните му години бяха в началото на 80-те, когато доминираше във всички вериги по света. Поясът на IBF дори остана негово притежание в продължение на цели 12 години.

Широката общественост забелязва също, че в днешно време големите спортни звезди се стараят да странят един от друг, за да не поставят реномето си под въпрос. В миналото обаче малцина бяха онези, които подминават подобно предизвикателство. Със сигурност парите сега играят голяма роля, защото „Циганския крал“, „Ей Джей“ и „Бронзовия бомбардировач“ рядко не успяват да разпродадат залите и стадионите, в които се бият. Но Джошуа сякаш изгуби звездния си статут след онзи мач с Анди Руиз преди няколко години, а нокаутьорската сила на Уайлдър бе компрометирана от самия Фюри.

Снимка: БГНЕС